-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Πήρε και σήκωσε ο ανεμοστρόβιλος

0
Ανεμοστρόβιλο προκάλεσε χθες λίγο μετά τις 2 το απόγευμα στη Λευκωσία καταιγιδοφόρο νέφος, ενώ σφοδροί άνεμοι καταγράφηκαν και σε άλλες περιοχές. Ο ανεμοστρόβιλος, ο οποίος αφού πέρασε μέσα από το αστικό κέντρο κατέληξε στα κατεχόμενα, προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε πολλές συνοικίες της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι ασταθείς καιρικές συνθήκες, όπως αυτές που επικρατούσαν χθες, ευνοούν την ανάπτυξη ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως είναι οι σφοδροί άνεμοι και οι ανεμοστρόβιλοι.
Το χθεσινό φαινόμενο επηρέασε κυρίως τις ανατολικές περιοχές του Στροβόλου, την Ακρόπολη, τη Δασούπολη και στη συνέχεια το κέντρο της Λευκωσίας. Στο πέρασμά του, ο ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε ή απέκοψε δέντρα και πινακίδες, ενώ αναποδογύρισε σκυβαλοδοχεία, μοτοσυκλέτες μέχρι και αυτοκίνητο.
Στα φώτα του «Κώστα Θεοδώρου», επί της λεωφόρου Χ? Ιωσήφ, οι σφοδροί άνεμοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο κατάστημα πώλησης αυτοκινήτων «Motorama», καθώς κόπηκαν δέντρα και έπεσε μεγάλη πινακίδα.

Το πήρε... και το σήκωσε
Ο ανεμοστρόβιλος πέρασε και από τον χώρο στάθμευσης στην τάφρο ΝτΆ Αβίλλα και σήκωσε στην κυριολεξία, από το έδαφος, αυτοκίνητο και το αναποδογύρισε. Στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές, και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η οδηγός του αυτοκινήτου έμεινε έκπληκτη όταν είδε το αυτοκίνητο της αναποδογυρισμένο, και περαστικοί βοήθησαν ώστε να το επαναφέρουν στους τέσσερις τροχούς. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από τον ανεμοστρόβιλο μετακινήθηκε ακόμα ένα αυτοκίνητο το οποίο προσέκρουσε ελαφρώς σε άλλο.

πηγές:www.politis-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: