-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο Σάββατο 16.5.09

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα..

Ζεστός θα παραμείνει ο καιρός αύριο Σάββατο σε ολόκληρη την χώρα με λίγες και πάλι καταιγίδες στα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας. Ομίχλες θα σχηματιστούν τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και στα νησιά του Αιγαίου. Οι άνεμοι γενικά θα φτάσουν τα 7 Beaufort στο Ιόνιο ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί,για μία ακόμα ημέρα σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά για αύριο Σάββατο σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα και μόνο στα ορεινά ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές από το μεσημέρι και μετά αναμένουμε αύξηση των νεφώσεων χωρίς σημαντικά φαινόμενα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 5 Beaufort ενώ στο Ιόνιο από ίδιες διευθύνσεις θα φτάσουν τοπικά και τα 7 Beaufort. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα Βόρεια τους 29 βαθμούς στα Κεντρικά και στα Δυτικά θα φτάσει τους 31 βαθμούς ενώ στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 27 βαθμούς.

Για την Αττική γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort και η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 3ο βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς διαφόρων διευθύνσεων και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς.

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: